Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
e-knjiga 5 SKRIVNOSTI BOGATAŠINJE

e-knjiga 5 SKRIVNOSTI BOGATAŠINJE

Dobrodošla,
ljuba bogatašinja v dimenzijski pustolovščini 2023 in odkrivanju petih skrivnosti, ki so v božanski poravnavi s teboj, s tvojim poslom in tvojimi strankami.

Vesela in hvaležna sem, da si izbrala to knjigo, ker imam veliko za podeliti s teboj, in ki sem jo ustvarila Zate v visokih energijah, vibracijah in zavesti, in hkrati v vsej svoji preprostosti z namenom, da (za)živiš bogastvo na vseh nivojih v tukaj in zdaj.

Tako so tukaj zbrala 5 skrivnosti in informacije o izvorni matriki, pa o denarju in o samo-ljubezni in svetem zdravljenju ter ustvarjanju finančne suverenosti v Zdaj.

Glede na to, da bereš te vrstice, pomeni,
da si se odločila za radikalno spremembo v svojem finančnem resju (resničnosti).
Ni pomembno, ali se želiš osvoboditi dolgov, ali želiš zaslužiti denar na način, ki te krepi, namesto utruja, ali želiš ustvariti srečo, obilje in radost, o kateri od nekdaj sanjaš, ta knjiga vsebuje mogočne informacije, ki te bodo podprle na vseh nivojih in ti razkrile, kako preobraziti svoje razmerje s samo seboj, z denarjem in svojim delom.

Kot 13 Orel, po starodavni, izvorni matriki, sem tukaj, da te naučim, kako biti divje bogata, sijoče uspešna, srečna, ljubeča ženska, bogatašinja, ki stoji v svoji integriteti in suverenosti finančne in osebne moči ter neodvisnosti.Čas je, da stopiš v svojo sveto božansko rojstno pravico, da postaneš bogatašinja na vseh nivojih v tukaj in zdaj.

Zapomni si, da se prosperiteta začne v tvoji duši z ljubeznijo in namero, zato je bogastvo vedno notranje delo.

Če gledaš navzven sanjariš, če gledaš navznoter, se prebudiš v božansko bogastvo.
Cena s popustom: 27,05 € Redna cena: 88,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: EKNJIGA5SKRIVNO Na zalogi: DA
Količina: