Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet ROKA

Maya amulet ROKA

Ključne besede: Vedenje, znanje, zdravljenje, dovršitev, portal, harmonija, narava, štirje vogali, delanje s štirimi elementi, odprtost, lepota, spiritualni pripomočki, napovedovanje, identifikacija, delovanje "kaj če", ples, spretnost, razumevanje, mudra, svečenik, svečenica.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: MANIK-ROKA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Manik simbolizira roko, ki predstavlja moč trdnega prijema. Roka, kot celostno razumevanje vsega, seže izven sveta dotikov. Tisti, ki imajo trden prijem, imajo razumevanje. Tisti, ki imajo razumevanje, imajo vedenje. Začuti utrip srca, življenja in tega trenutka in izrazi svojo srčno željo zdaj, saj te vse vesolje podpira pri njeni izpolnitvi. Zavestno prebudi tisto, kar želiš, da se zgodi in vstopi skozi vrata dimenzij ter bodi prijazen in razumevajoč do drugih.

Ta energija je povezana s štirimi elementi, štirimi smermi neba, štiri rasami, štirimi manifestacijami človeka: fizično, mentalno, čustveno in spiritualno, in s štirimi stebri, ki povezujejo zemljo in nebo, ter vsebujejo znanja moči: sončni vzhod, sončni zahod, pot Vode in pot Zraka. To so sile in moči, ki polnijo človeško usodo. Kej predstavlja harmonijo in je varuh gozdov in narave ter ohranja ravnotežje med ljudmi in Matero Zemljo

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si