Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet NEVIHTA

Maya amulet NEVIHTA

Ključne besede: Obilje, družina, skupnost, družbeno delo in odstop, kataliza, samoobnavljanje, energija, očiščenje, transformacija in sproščanje zastarelih energijskih vzorcev v telesu, ponovna združitev, svetlobno telo, aktivacija, nevihta, pot svetlobe, iniciacija z ognjem, ekstaza svobode.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: KAWAQ-NEVIHTA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Nevihta je dušik, darilo Materi Zemlji, in je ozon, darilo Očetu Nebu, ki prinaša nemir z namenom čiščenja. Njena moč aktivira tvojo energijo ali svetlobno telo, ki ti pomaga preobražati. Sprejmi svoje lekcije kot blagoslove in svoje sovražnike kot angele v preobleki ter spoznaj, kdo vse Si.

Cauac je nepričakovana transformacija in hitra sprememba, sočasno ustvarjanje in razodetje. Nevihta je povezana z zadnjim prelivanjem solz, zdravljenjem in čiščenjem zastale energije ali vseh preteklih, sedanjih in bodočih ran telesa, uma, duše in duha, pred popolnim razsvetljenjem tukaj in zdaj. Pomembno je, da pri tem procesu ne razmišljaš o sebi kot o žrtvi, temveč da solze uporabiš z namenom, da premakneš staro energijo in sprostiš vse, kar ne služi več tvojemu najvišjemu namenu. Nevihta je zelo čvrsta moč, ki te lahko dvigne s tal in te potegne v svoje valovanje. Lahko te pretrese in te pusti zadaj. Vendar pa je v notranjosti nevihte tiho. Tukaj lahko najdeš oko Nevihte, ki je tvoj neskončni vir energije. Opusti stare vzorce, napetosti in omejitve. Sprejmi svoje lekcije kot blagoslove in svoje sovražnike kot angele. Osvobodi svojo energjo in posepši preobrazbo. Povabljen Si, da se pokloniš in izkažeš spoštovanje življenjskim skrivnostnostim in vsemu, kar leži onkraj moči tvojega nadzora. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično energijo v sebi in svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si