Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet LUNA

Maya amulet LUNA

Ključne besede: Voda, dež, nevihta, znamenja, signali, prebujena pozornost, razumevanje, samospominjanje, božansko vodstvo, božansko seme, kozmična komunikacija, svetilnik, osvoboditev od preteklosti, premikanje med dimenzijami resničnosti, pomiritev, dajanje, plačilo, univerzalni zakon vzroka in posledice, akcije in reakcije ali karme.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: TOJ-LUNA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Luna je povezana z vodo na našem planetu in v našem telesu. Maya so uporabljali vodo pri svečanih obredih, krstih in očiščevanju. Te svečanosti so izvajali za priklic kolektivne moči in harmonije. Moč vode leži v tvojih občutkih. To je svet čustev in voda te uči, da se čustva lahko spremenijo tako kot plima in oseka. Tako kot voda tudi čustva potrebujejo valovanje, da bi se lahko nadaljevalo zdravljenje. Bodi nežen s seboj in plavaj s tokom. Očisti telo, um, dušo in duha. Energija teče tja, kamor gre pozornost. Združi se s seboj in se zavedaj trenutka ZDAJ.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si