Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Šesta čakra

Šesta čakra

Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje šeste čakre.

Slika je narejena pod taktirko in vodstvom Univerzalne Ljubezni, v višjem stanju zavesti, kjer se ustvari nevidni mavrični most in se na široko odprejo božanska vrata ali veličastni portal v sočasni vzporedni energijsko spiritualni svet, ki je tisti vir enosti, kjer se vse stvari rodijo in ustvarijo, in kjer so združene vse informacije, znanja in modrosti Kozmosa, in kjer živi ena in edina Resnica o tem, kar je bilo, kar je in kar šele bo.

Platno 20 cm, akrilne barve, bleščice

HARMONIJA ŠESTE ČAKRE: Pravi vid. Dostopanje do spiritualnih moči. Dostopanje do sočasnih svetov. Dostopanje do vodnikov. Dovoli ti videti višja kraljestva.

NEHARMONIJA ŠESTE ČAKRE: Ego vpleten v spiritualnost. Ego ne kot "JAZ" SEM BOG temveč Jaz sem telo. Uporabljanje tvojih naprednih psihičnih občutkov za moč in prevlado, manipulacijo in ustrahovanje.

KOLEKTIVNI STRAHOVI ŠESTE ČAKRE: Strah pred Resnico. Strah pred soočanjem s svojimi lastnimi šibkostmi (resnica o samemu sebi).

ETIOLOGIJA (nauk o vzrokih): Največ iz trenutnega šolskega sistema in / ali verjetnostnega sistema, ki denucira in zanika Spiritualnost. Šolski sistemi oskrbujejo z leti testov, ki te razvrščajo in ti povedo, kako neprimeren si. To so resnično podli in priskutni sistemi.
Novo
Cena s popustom: 45,00 € Redna cena: 50,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: ES-SESTACAKRA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti GALAKTIČNI AKTIVACIJSKI PORTAL ČAKER
Energijsko spiritualne intuitivne slike za Maya Aktivacijo čaker so ustvarjene intuitivno, prežete s spiritualno energijo in informirane s starodavnimi simboli za transformiranje, čiščenje in zdravljenje na osebnem in kolektivnem nivoju, za harmoniziranje, okrepitev in prebuditev telesa, uma, duše in duha, za kvantni skok zavesti in nadgradnjo DNK-ja, za uglasitev na pravi čas, Matriko Tzolkin 13:20 in za evolucijo iz homo sapiensa v homo luminusa. Za Mavrico in Mavrične Popotnike, za Ljubezen, Smeh, Mir, Harmonijo in Svobodo, za Neskončnost in Večnost. Za vse to in še več ;) To je to! ;)

Pomen vsake čakre, njeno harmonično in neharmonično izražanje, združeni (skupni) strahovi in vzroki za nepravilno delovanje je povzeto iz knjige "The Book of Life, Ascension and The Divine World Order, dr. Michael Sharp (Knjiga Življenja, Vzpenjanje in Božanski Svetovni Red, dr. Michael Sharp).

Če se počutimo izčrpane in brezbarvne, je že dovolj, da stopimo pred spiritualno energijske slike in naredimo sedem vdihov in izdihov, najprej iz sprednje strani in se s hkrati s pozornostjo sprehodimo po svojem telesu in se ustavimo na središču vsake čakre posebej. Potem vajo ponovimo še za hrbtno stran in ravno tako začnemo od spodaj ali prve čakre in se z vdihi in izdihi pomikamo navzgor, vse do sedme ali kronske čakre.

Vsak dan je nov in edinstven dan, povezan z eno izmed sedmih osnovnih čaker, zato je še kako pomembno, da že zjutraj spiralno uglasimo svoje čakre in se povežemo z naravnimi silami ter tako prebudimo svojo 'notranjo tehnologijo' kot so intuicija, instinkt, telepatija, teleportacija,...

SPIRALNA AKTIVACIJA ČAKER
Spiralna Aktivacija čaker je zelo enostavna, hitra in učinkovita, lahko jo naredimo enkrat ali večkrat na dan, kjer koli, kadar koli, ob katerem koli letnem času in vremenu. Lahko jo delamo stoje, sede ali leže.

Spirala se začne iz tvoje kronske čakre ali sedme čakre in gre navzdol do korenske ali prve čakre, potem se zaokroženo dvigne do šeste čakre ali tretjega očesa, se krožno spusti do druge ali spolne čakre in potem zopet dvigne do grlene čakre, spusti do solarnega pleksusa ali tretje čakre in dvigne ter krožno konča v srčni čakri.

Energijsko spiralo je priporočljivo narediti najprej z desno roko, da spustimo in pustimo vse, kar ne služi več namenu ter pri tem pošljemo prošnjo Materi Zemlji in Očetu Soncu, da vse poslano spremenita nazaj v čisto ljubezen. Potem naredimo energijsko spiralo še z levo roko in tako sprejmemo novo, čisto univerzalno energijo Ljubezni, ki je tisto pravo 'gorivo' za normalno delovanje naših čaker kot tudi za harmonijo telesa, uma, duše in duha, in tako odidemo uglašeni v harmoniji, lahkotni, radostni in zaupljivi v nov svež in mavrično obarvan dan . To je to! Juhu ;)

AVTORICA O SLIKAH:
Že pred leti sem začela ustvarjati energijsko spiritualne intuitivne slike neposredno na notranje stene domače hiše, saj so me enobarvni prostori strašno dolgočasili. In če bi bilo po moje že od malega ;), potem bi bile zdaj že vse hiše, stavbe in zgradbe v Sloveniji in po svetu 'preoblečene' v mavrične barve. Spomnim se časa, ko sem se vozila z busom v srednjo šolo na Poljansko in medtem v mislih izbirala primerne barve za stavbe, mimo katerih smo se vozili, in jih na hitro miselno pobarvala ter se seveda zraven spraševala, zakaj že so stavbe tako sive in puste in brezdušne. Pa tako malo je treba ... izbrati barvo življenja in prebarvati fasado ter notranjost.

Potem sem ravno v tistem času obiskala nekaj znamenitosti svetovno znanega arhitekta, danes že pokojnega, Hundertwasserja, ki je vse povsod po svetu naredil čudovite zgradbe, mavrične hiše, pravljično zdravilišče, pa čarobni vrtec in cerkev in stanovanjske četrti, ... hiše neverjetnih oblik, z valovitimi tlemi, krivimi stenami, z mozaiki in mnogoterimi barvami, z zelenicami in drevesi na strehi, saj je Hundertwasserjeva filozofija, da toliko kot vzamemo zemeljske površine za postavitev hiše, toliko jo moramo nadomestiti vse povsod po hiši.

Kreacija in manifestacija energijsko spiritualno intuitivnih slik na plantu se je začela na Maya Tzolkin dan 2 Nevihta, Kawak. Kot prva se je rodila slika Srčna Kreacija in potem so se ta isti dan ustvarili še dve, Spirala Časa in Mavrična Jagurka. Kreacija in manifestacija novih energijsko spiritualno intuitivnih slik na plantu se je zgodila na dan Ox Lahun Ix ali na 13 Jaguar ali 13. avgusta 2009.

In od takrat naprej se rojevajo nove in nove ;)

Energijsko spiritualne intuitivne slike delam po trenutnem navdihu ali po naročilu!

magično in mavrično še naprej,

Maginja Blinkita