Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual KREMEN

Maya dnevnik nagual KREMEN

Ključne besede: Dvorezni nož, obsidian, bojevnik, rezanje negativne energije, refleksija, neskončnost, red, jasnost, dvorna ogledal, spiritualno bojevništvo, meč resnice, soočenje s senco, integracija paradoksa, iluzija.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-TIJAX-KREMEN Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Kremen ali Ogledalo je moč popolnosti. Ogledalo je Tzolkin sam, vsebujoč popoln red števil, refleksijo vesoljnega reda. Je ogledalo za ogledalom. Je resničnost za resničnostjo. Ogledalo ujame vsako malenkost in jih v zaporedju odseva v svet kot zrcalno sliko. Kaj pošiljaš ven in kaj prejemaš? Pozorno opazuj: vsakdo, ki ga srečaš se obnaša kot tvoje ogledalo, in tudi ti si ogledalo vsem. Bodi pozoren na refleksijo in notranji vpogled, na razlikovanje resnice od iluzije. Sprejmi svojo senco.

Etznab pomeni ločitev, rez, nož, piramido, zdravljenje in harmoniziranje katerega koli od štirih teles (fizičnega, mentalnega, čustvenega ali spiritualnega), in spiritualno osvoboditev v fizičnem telesu. Ravno tako pomeni bolečino, jezo in žalost.

Predstavlja spolne organe in čudeže ter odpira poti v druge dimenzije. Na ta dan prosi Ajaw, Velikega Očeta, za modrost v zvezi z minerali in kristali. Razodetja se lahko pojavijo v obliki minljivih slik

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si