Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual KADILO

Maya dnevnik nagual KADILO

Ključne besede: Znanje, misel, modrost, mentalni prenos in jasnost, kadilo, zemlja, moč, gibanje, potres, osrediščenost, sinergija, sočasnost, zemeljske sile, višja frekvenca in evolucija, varuh zemlje, kristalno zdravljenje, ščit.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-NOJ-KADILO Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Zemlja Ti daje moč prizemljenosti in kristalnega zdravljenja. Sledi svojim nogam, kamorkoli Te vodijo. Začuti svetost življenja in prebudi v Sebi strastno vodstveno moč. Vstopi skozi vrata evolucije. Sprejmi Ljubezen Matere Zemlje ter se ji zahvali za njene darove.

Zemlja v tem času dviguje svojo frekvenco in tako postaja zvezda ter se premika v polnejše izražanje svojega potenicala. Tukaj višje dimenzije bivanja postanejo resničnost. Caban je sposobnost razmišljanja in je evolucija človeškega uma, ki govori o programiranih mislih in njihovih pozitivnih in negativnih učinkih. Začuti svetost življenja in čudež darovanja, sprejmi ljubezen Matere Zemlje ter bodi hvaležen za njene darove. Odpri vrata evolucije in ustvari novo resničnost, čas in prostor ZDAJ. Odličen čas za čiščenje vseh tistih miselnih vzorcev, prepričanj in resnic, ki nič več ne služijo tvojemu namenu. Z opazovanjem tega procesa in z zavestnim delovanjem, gibanjem in valovanjem, brez čustvenih navezanosti ali sodb, si boš pričaral čist, umirjen in zadovoljen um. “Hodi svoje besede” ali deluj tako kot govoriš. Sledi svojemu srcu in svojim nogam, kamor koli te vodijo, da boš hodil v koraku z drugimi lahkotno in z radostjo. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti svetost življenja v sebi ter svoji okolici.

več v rubriki Horoskop ali Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si