Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Indijanski tarot POT VIZIJE

Indijanski tarot POT VIZIJE

Indijanski tarot Pot Vizije tvori 78 kart, knjižico v angleščini in knjižica interpretacij v slovenščini. Temelji na starodavni indijanski modrosti in je oblikovan za krepitev zavedanja kozmičnih sil in njihovega vpliva na življenjsko pot posameznika.

Sprememba perspektive ob vsakem obdobju ti spontano širi duhovno obzorje, medtem ko spoznavaš nove vidike svoje pod- in nadzavesti ter se učiš razumeti njuna sporočila.

Ta tarot ti želi služiti kot prijateljski vodnik, ki pomaga razumeti vsakodnevne priložnosti, vendar ne samo preko uma, temveč neposredno skozi srce. Omogoča ti zaznavati svoje bitje v novi, vizionarski luči, razkriva načine ustvarjalnejšega obravnavanja težav z zavedanjem širše slike, sproža tvoje prirojeno razumevanje in mu dovoljuje stopiti v ospredje. Tarot prikazuje, kako se soočiti z izzivi, saj nudi jasen vpogled v nauk in smisel določene situacije. Namesto k bojevanju z neizbežnimi spremembami te spodbuja k temu, da povežeš vsak korak razvoja v celovitost svoje osebnosti.
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 1 kom Šifra artikla: VISION-QUEST Na zalogi: DA
Količina: