Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Ametrine

Ametrine

Ametrin
(prosojna sivkasto-rumen)

Kronska čakra

PREMOSTITEV NASPROTIJ, MOŽGANSKA IN RNA/DNK STRUKTURA

Mešanica ametista in citrina. Visoke zlato svetlobne frekvence transformacije: mešanica starega in novega, integracija nasprotij. Razširi te z očiščujočim efektom. Izboljša univerzalno ravnotežje in kompatibilnost. Zaščitna energija proti nizkim frekvencam.

Svetlobna srčnost: ustvarja občutek mladostnosti. Poveže kronsko čarko in solarni pleksus čakro - premostitev mentalnih/emocionalnih teles in prinaša svetlobo v telo.

Segrevajoča in energetizirana esenca. za sproščanje napetosti. Odpira in sprošča trebušni predel. Negovalno in uravnoteženje za možgane. Stabilizira RNA/DNK strukturo. Ravno tako poglej več: Ametist in Citrin.

Ključne besede anatomije: čiščenje krvi, imunski sistem, oksigenacija, razjede, glavoboli, latergija, in CSF (sindrom kronične utrujenosti)

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL9 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.