Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
e-knjiga Čarovnija vitkosti

e-knjiga Čarovnija vitkosti

za harmonijo telesa, uma, duše in duha

"Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če stopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let - prižgemo luč in razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo ... je luč prižgana" Sharon Salzberg

Namenjena je tako tistim, ki se vrtijo v začaranem krogu odvečnih kilogramov ali slepih potnikov, kot tudi tistim, ki si želijo pridobiti kakšen kilogram, tistim, ki živijo stresno življenje in hrepenijo po vnoviči harmoniji telesa, uma, duše in duha, in nenazadnje vsem tistim, ki se želijo bolje spoznati, odkriti svoje potenicale in jih uresničiti ter zaživeti svoje sanje tukaj in zdaj. Spol, starost, status, položaj, religija in podobno pri tem mavričnem popotovanju nima nobenega pomena.

Je čarobna knjiga, ki bo v tvoje življenje priklicala OBILJE, LJUBEZEN, SPOŠTOVANJE, PRIJATELJSTVO, ZDRAVJE, HARMONIJO, VESELJE, IGRIVOST ter v tebi prebudila POTENICALE in POGUM, da spustiš in pustiš vse tisto, kar ne služi več tvojemu namenu in najvišjemu dobremu, ter da zaživiš svoje sanje tukaj in zdaj.

"Vse tvoje sanje lahko postanejo resničnost, če le imaš pogum, da jim slediš"
Cena s popustom: 20,95 € Redna cena: 39,90 € Neto: 1 kom Šifra artikla: E-CAROVNIJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Skozi devet tedensko čarobno popotovanje čarovnije vitkosti boš skozi devet tedenski osebni dnevnik bolje spoznal sam sebe, kar je prvi korak na poti do idealne telesne teže in osebne sreče. Pri tem ti bo v podporo in pomoč devet živali, s katerimi se boš lahko spiritualno in energijsko povezal, devet vilinskih simbolov, ki bodo v tebi aktivirali tvoje notranje potenicale in moči, devet sadežev in rastlin, devet barv in kristalov, devet ključev, devet čaker in devet knjig.

V knjigi boš našel vse tisto, kar je Maginja Blinkita počela in uporabljala pri svoji celostni preobrazbi, ali kako že je odčarala 51 kg odvečne telesne teže, ter tudi spoznal, kaj je tisto, kar ji pomaga že 10 let ohranjati idealno telesno težo.

Če si se tudi ti naveličal nenehnega hujšanja in odpovedovanja ter vrtenja v začaranem krogu odvečnih kilogramov, potem je knjiga Čarovnija vitkosti prava zate, saj je prepletena s številnimi filozofijami, modrostmi, nauki, smernicami, nasveti in predlogi, ki te tako na lahkoten, igriv, preprost, naraven, zabaven, privlačen, učinkovit, nežen, radosten in čaroben način popelje do vnovične harmonije telesa, uma, duše in duha.

Je veličastni pripomoček za nove začetke, za spuščanje in puščanje starega, za spremembe, za premik pozornosti, za kvantni skok zavesti, za prebujanje iz nezavednega začaranega sna in za aktivacijo zaspalih potenicalov ter je ključ za vrata dimenzij srca. Ko jih odkleneš, ponovno najdeš izgubljeno vez s samim seboj in s celotnim univerzumom. Juhu! To je to!

JUTRI NE OBSTAJA! JE ILUZIJA. VSE, KAR IMAŠ, JE DANES IN TA TRENUTEK TUKAJ IN ZDAJ. ZAČNI DANES IN NE ČAKAJ NA JUTRI, KER MORDA NIKOLI NE PRIDE ...