Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Online Tzolkin aktivacija

Online Tzolkin aktivacija

Online Tzolkin aktivacija traja 120 min. in zajema pogovor in aktivacijo na daljavo 26-tih točk na tvojem telesu, ki so povezane izvorno matriko 20:13 Homo Luminous, ki je naslednja stopnja po homo sapiensu, in ki te premakne na zavestnem nivoju v 5D matriko ali 5D dimenzijo bivanja.

Aktivacija 20tih nagualov, kot jih opisuje starodavna majevska kozmovizija, in ki predstavljajo 20 vibracij, 20 stopenj zavesti, 20 nivojev duše in 20 korakov duha, se zgodi na daljavo, z namenom tvojega lastnega opolnomočenja in z namenom, da zaživiš svoje sanje v resničnost v tukaj in zdaj.

Masažna aktivacija na daljavo se začne najprej na hrbtni strani, kjer se najprej z nežnim spiritualnim pritiskom na posamezno točko sprostijo napetosti in blokade ter s tem poskrbi za dobro pretočnost in cirkulacijo ter holistično dobro počutje v tukaj in zdaj.

Z naslednjim spiritualnim pritiskom, ki ga boš lahko začutil-a in zaznal-a, ne glede na to, da sem jaz več tisoč kilometrov stran na Karibih, saj energija in namera ne pozna ne prostorske in ne časovne omejitve, se bodo tvoje svetlobne točke polnile s čisto svetlobo in ljubeznijo, in s tretjim spiritualnim nežnim pritiskom pa se bodo točke aktivirale, da bodo delovale v tvoji optimalni zavesti in te podpirale na tvoji poti opolnomočenja.

Postopek se potem ponovi še na sprednji strani, z namenom, da se v tebi prebudi potencial opolnomočenja, harmonije, ravnotežja, zdravja, ljubezni, obilja, plodnosti, prosperitete, radosti in miru, in da boš priklical-a in namagnetil-a vse, kar potrebuješ za uresničitev svojega poslanstva v tukaj in zdaj.

Na koncu sledi podelitev izkušenj in napotki za naprej.

Po koncu najinega edinstvenega tretmaja, se boš počutil prerojenega in blagoslovljenega, pripravljen, da zaživiš svoj najvišji potencial v tukaj in zdaj.
Cena s popustom: 300,00 € Redna cena: 406,26 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: TZOLKIN MASAZA Na zalogi: DA
Količina: