Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
online terapija JEZIK SVETLOBE

online terapija JEZIK SVETLOBE

Čisto prvi jezik univerzuma je Jezik Svetlobe, ki je v samem bistvu starodavna napredna tehnologija, sestavljena iz svete geometrije, barvnih svetlob, zvoka, vibracij in frekvenc, ki jo uporabiš takrat, ko želiš ustvariti nov energijski blue print načrt svojega svetlobnega energijskega polja, ki informira tvoje energijske vortekse in tvojo podzavest,da le-ta inštruira tvojo zavest, in tako se ti v življenju dogajajo prijetne ali malo manj prijetne situacije.

Tvoj energijski blue print načrt je tisti, ki te drži v stari, nič več uporabni 3D iluzorni in zlagani resničnosti. Za prehod v 5D resničnost bivanja je potrebno nadgraditi svoj energijski blue print načrt in ga predhodno seveda očistiti in prečistiti.

Online terapija Jezik Svetlobe je tako namenjena čiščenju starih vtisov na tvojem svetlobno energijskem polju, vseh zapisov in dogovorov, ki ne služijo več tvojemu najvišjemu namenu in oblikovanju namere za nov energijski blue print načrt, ki se ga naredi s 144-gridno svetlobno mrežo.

Izdelava 144-gridne svetlobne mreže ni vračunana v ceno online terapije. 144-gridno svetlobno mrežo naročiš posebaj.

Če do 31.12. naročiš 144-gridno svetlobno mrežo, potem prejmeš 50% popust za online terapijo JEZIK SVETLOBE!
Cena s popustom: 250,00 € Redna cena: 300,00 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: SVETLOBA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Online terapijo Jezik Svetlobe vodi Blanka Thomas, Maginja Blinkita, certificirana terapevtka Jezika Svetlobe in 25ta generacija nepretrgane zdravilske linije curanderosov iz Mehike, ki je ravno tako posvečena Saq' I'x ali Bela Jaguarka, certificirana terapevtka in učiteljica Abdominal masažne terapije in Maya Spiritualnega Zdraviteljstva, varuhinja in učiteljica Munay Ki ter starodavnih modrosti boginje Ix Chel in Ix Cacao ceremonialnega kakava.