Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Light Codes of Unification

Light Codes of Unification

Svetlobne Kode Združitve

Frekvence 5-te dimenzije

Dušna rast. To esenco občutiš v srcu takoj. Pomaga ti uživati v peto dimenzijskih frekvencah brezpogojne ljubezni. Prebudi resnično vedenje, da je življenje povezano – in da je v vseh izbirah, smatrano kot celota. Sklenili smo dogovor, da bomo postali multidimenzionalni skozi cikel vstajenja, in prehajamo v višje nivoje naših multidimenzionalnih jazov. Ta esenca ti da hitrost in pospešek do tvojega vhoda v svet nevidnega, in ti omogoča videti, da transformacija zavzema mesto, da lahko lažje ostaneš miren skozi to aktivnost. Lahko potrdiš svoje 5-dimenzionalne sposobnosti in postaneš zaveden ter v stiku s svojim lastnim notranjim sijem in genijalnostjo. Ta esenca ti pomaga zaupati procesu, ko nadaljuješ z razširjanjem, in da si sposoben ostati v tem močnem prostoru miru in nevtralnosti. Z lahkoto prides v poravnavo z novimi programi. Premakneš se onstran dualnosti v Enost in Zvezo.

Ključne besede: vznebozetje, zaupanje, globalno zavedanje, sprememba, tesnoba, notranje povezava, srčna čakra in timus čakra, polarizacija, prehod, enost, razširjanje, brezpogojna ljubezen, sprejemanje

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodka kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-ANDI-10 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Te zelo posebne Andske Esence Orhidej so narejene v Villkabamba (“sveto mesto”) gorah in okoli Machu Picchu, Peru, iz orhidej v polnem razcvetu, najdene dobro prilagojene in srečne v svojem naravnem okolju v visokih Andih. Mati esence so bile postavljene na sonce na nekaterih svetih mestih v Peruju, da so se zbrale dodatne mogočne vibracije. Govori se, da so orhideje cvetlice vnebozetja. Njihova DNK struktura je najbolj evolvirana od vseh rastlin na zemlji. Zaradi njihove kompleksne narave, sintetizirajo delovanje vrhovne inteligence. Na evolucijski lestvi rastlinskega sveta, so orhideje primerljive z živalskim svetom delfinov in ljudi.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov samozdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so tisto, kar potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma.