Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Amazonska ropotuljica

Amazonska ropotuljica

Naše ceremonialne ropotuljice so ročno narejene v perujskem Amazonu. Podobe te ropotuljice predstavljajo štiri živalske slike, ki predstavljajo štiri arhetipe ali smeri v andski kozmologiji: jaguar (otorongo), kača (amaru ali sachamama), kondor (apuchin/kuntor) in kolibri (siwar kinte).

Obrobljena z barvitimi bombažnimi nitkami in s perjem amazonskih ptic. Vsaka ropotuljica je unikaten izdelek umetnosti in vsaka ima svoj lasten zvok. Zaradi njene ročno izdelane narave, se lahko ropotuljica delno razlikuje od te na sliki. Dolžina palice je nekje 25 cm, velikost »bučke« je v velikosti grefruta.

Ropotuljice so široko uporabljene v sodobnem šamanizmu, kot »ustvarjalci zvoka«. Ropotuljico je z lahkoto za držati v roki, in jo je lahko uporabiti medtem, ko se pleše, poje in invocira moči, medtem, ko se premika ali sedi. Bobni so šamanski ustvarjalci zvoka »par excellence« vendar pa so ropotuljice lahke, so lahko uporabljene v vsaki situacij, ko je potreben zvok.

Šamani uporabljajo zvok, da vstopijo v trans stanje za samozdravljenje in za dostopanje v druge svetove, in za povzročanje premikov in sprememb v svojem lastnem in od posameznika energijskem polju. Zvok ima mogočne učinke na telo, možgane in um, in zvok, ustvarjen z ropotuljicami, pravijo domorodni ljudje po celem svetu, privlači pozornost dobrohotnih spiritov. Zvok iz ropotuljice je popoln za vse te potrebe, in je koristen takrat, ko ne želimo, da zvok potuje predaleč, da bi motil sosede ali domače, ali za priklic nezaželjene zunanje pozornosti.

Ropotuljice so ravno tako uporabljene za čiščenje energijskega polja, in so uporabljene za ta namen na začetku ceremonij ali ritualov, da se zagotovi, da ni nobene negativnosti v prostoru.

Ropotuljice imajo še druge kvalitete, sa njihova oblika sama posebi predstavlja dekoracijo – tako samo način izdelave, kot tudi slike na »glavi« ropotuljice, ki ohranjajo te povezave v ospredju tvoje zavesti, ko jo uporabljaš, ali pa jo imaš v bližini oz. na svojem oltarju.

Rok dobave: 14 dni
Novo
Cena s popustom: 55,00 € Redna cena: 73,20 € Neto: 1 kom Šifra artikla: G-ROPOTULJICA Na zalogi: NE (rok dobave 14 dni)
Količina: