Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Afriški bobni Djembe

Afriški bobni Djembe

Nove, ročno izdelane velike djembe, premium master, premera cca. 60cm, visoke 28-30cm, teža 5-7kg, 100% kakovost, "fair trade" poštena trgovina

Odlične profesionalne djembe (zelo primerne za začetnike, kot tudi za profi, za živahne najstnike in odrasle). Djembe so narejene iz pravega mahagoni lesa, enega najboljših lesov za izdelavo bobnov, koža je koza. Bobni imajo zelo dober zvok / bas. Vsi bobni so izdelani ročno in iz naravnih materialov. Vsak boben se lahko rahlo razlikuje od drugega, tako po izdelavi, kot po poslikavi.

Tako kot šamanski boben, tako te afriški boben djemba močno povezuje z Mati Zemljo, krepi tvoje »korenine« ali temelje, ter te prizemljuje v tukaj in zdaj.

Znanstveniki so potrdili, da ena ura bobnanja na dan krepi naš imunski sistem, zato bobni zagotovo spadajo v naravno lekarno vsakega doma.

Če se vrtiš v začaranem krogu pomanjkanja ali neharmonije in bolezni, je prvo in edino vprašanje, ki te vodi naravnost v samoozdravitev: »Kdaj si nehal peti in plesati ter igrati na inštrumente?« Ko se spomniš tega trenutka, se proces samoozdravitve lahko prične na naraven in spontan način.

Čas je, da ponovno zapoješ pesem Življenja, zaplešeš ples Življenja in zaigraš na svoj edinstven boben Življenja.

Rok dobave: 14 dni
Novo
Cena s popustom: 200,00 € Redna cena: 305,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: G-DJEMBA Na zalogi: NE (rok dobave 14 dni)
Količina: