Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Proces Iluminacije

Proces Iluminacije

Proces Iluminacije je starodavna šamanska tehnika Južne Amerike, ki te podpre pri tvojem lastnem opolnomočenju.

Vse je energija. Ti, jaz in vse, kar je.

In vse se vedno najprej začne na energijsko spiritualnem nivoju, preden se lahko manifestira in zasidra na fizičnem.

Vse je odvisno od naše lastne vibracije in frekvence. Vse je odvisno, kakšne zapise, vtise, dogovore, zaprisege, "nosimo" v svojih energijskih vortexih, to potem tudi oddajamo v svet, in to potem tudi privlačimo v svoje življenje.

Če se nam dogajajo neprijetne in ponavljajoče izkušnje na katerem koli področju, je to najverjetneje zato, ker v ali na sebi nosimo vtise in zapise preteklih izkušenj, in ki v naše življenje privlačijo še več podobnih scenarijev.

Podobno privlači podobno, zato je še kako pomembno, da skrbimo za energijsko-spiritualno čistočo ravno tako, kot skrbimo to za fizično, pa emocionalno in mentalno.

Včasih se lahko naši energijski vorteksi prenasičijo zaradi intenzivnosti našega načina življenja, in v tem primeru se vse v našem življenju nakopiči, ali kot nekateri pravijo, se začne dogajati Murphijev zakon ali, ko ima hudič mlade.

In potem se lahko sprašujemo, zakaj se vse to dogaja ravno nam.

V 5D resničnosti je tako energijsko-spiritualno čiščenje nekaj čisto vsakdanjega, nekaj, kar vsakdo počne vsak dan, podobno, kot je to umivanje zob ali opravljanje velike in male potrebe.

Če tako želimo narediti prehod iz 3D v 5D, je zelo pomembno, da najprej očistimo svoje energijske vortexe, da se potem lahko uglasimo z vibracijami in frekvencami višjih kvalitet bivanja, kot so Ljubezen, Harmonija, Spoštovanje, Mir, Radost, Milina, Sočutje, ... in tudi v teh višjih vibracijah zasidramo. Potem se nehamo ukvarjati z nizkimi stanji bivanja, kot so žalost, depresija, razočaranje, pasivnost, otopelost, vznemirjenost, nemirnost, neosredotočenost, razpršenost, neprizemljenost,... in potem je izkušanje Ljubezni, Radosti, Sreče, Izpolnjenosti, Notranjega Miru, nekaj čisto vsakdanjega, in nekaj, po čemer smo tako zelo v 3D hrepeneli, a nikoli zares doživeli.

Pomembno je globinsko očistiti vseh 7 glavnih energijskih vorteksov in ravno temu je namenjen paket sedmih online terapij PROCES ILUMINACIJE.

Seveda se lahko odločimo za eno samo terapijo ali očiščenje enega samega energijskega vortexa, kar je seveda bolje, kot nič, a vseeno ne dovolj, če želimo zleviti preteklost na način, kot kača zlevi svojo kožo, se osvoboditi moreče preteklosti, dogovorov in podobno, potem je pomembno, da se posvetimo vsem sedmim.

Na posamezni online terapiji se lahko dela samo na enem energijskem vortexu in vmes je potrebno 72h, preden se lahko nadaljuje na drug energijski vortex.

Cena posamezne online terapije: 200 €
Cena s popustom posamezne online terapije: 150 €
Paket sedmih online terapij samo: 777 € (posamezna terapija 111 €).

Paketna cena velja samo v primeru, da se znesek poravna enkratno pred začetkom online terapij.
Novo
Cena s popustom: 150,00 € Redna cena: 244,00 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: ILUMINACIJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Proces Iluminacije je starodavna šamanska tehnika Južne Amerike, ki te podpre pri tvojem lastnem opolnomočenju.