Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Andalucite

Andalucite

Andalucit
(prosojno rdeča in zelena)

Korenska čakra, Lakshmi

URAVNOTEŽENJE DUALNOST, OČI, AIDS

Ravno tako imenovan Andalusit. Kombinacija rdeče in zelene ustvarja zelo zanimivo bravo – in spreminja svojo pojavnost, odvisno od kota in smeri iz katere se ga opazuje.

Pomaga ti videti različne strani objektivno. Ta barvna paleta krepi in neguje na številnih nivojih. Naravno uravnoteža dualnost. Je zelo dobra za te čase, za integriranje jin-jang, moško/žensko – za uravnoteženje obeh znotraj tebe.

Ravno tako je ta esenca dobra za uravnoteženje višjih frekvenc in vibracijskih premikov, ki se dogajajo za našo potrebno transformacijo.

Poživlja, obnavlja in energetizira in navdihuje zdrav življenjski stil. Ravno tako izboljšuje spomin in odpoklic in viteštvo!

Lahko jo uporabiš, da prineseš vedrino in, da ti pomaga pri manifestaciji. To bo okrepilo vsa druga orodja, ki jih uporabljaš za manifestacijo in povečalo njihovo učinkovitost.

Ta esenca je povezana s hindujsko boginjo Lakshmi, boginjo blaginje, bogastva, čistosti in radodarnosti, in utelešenje lepote, miline in šarma.

Ključne besede anatomije: oči, zadrževanje vode, pomanjkanje kalcija /kisika / joda, AIDS

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL10 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.