Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Magični Pi kamen Aventurin

Magični Pi kamen Aventurin

Pi kamni so bili najdeni vse povsod po Centralni in Južni Ameriki v različnih velikostih in dolgo časa se ni vedelo, čemu so nekoč služili. Danes vemo, da predstavljajo mini »Mesa« ali Inka šamanski pripomoček in delujejo kot portal za dva namena; za spiritualno energijsko potovanje na različne kraje, in da v ospredje prinesejo zdravilna darila iz drugega časa in prostora.

Pi kamen simbolično predstavlja naše svetlobno telo in energijski univerzum. Njegova okrogla oblika predstavlja arhetip »celostnosti«. Predstavlja »Ouroboros«, kačo luči, ki požira svoj lasten rep, nenehno ustvarjajoč sama sebe in krog. Oba simbolizirata večno enotnost vseh stvari, cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva.

Središče pi kamna predstavlja našo energijsko hrbtenico, Kundalini energijo, ki poteka skozi središče našega telesa. Kundalini energija simbolizira naš lasten spiralni DNK, ki je povezan s kačo svetlobe, ovito približno 3.142 krat okoli korena hrbtenice (korenska čakra).

Magični Pi kamen je tudi poznan kot kamen modrosti, kot tudi je namenjen kvantni komunikaciji in telepatskemu prenosu informacij v različnih oblikah, kot so slike, občutki in misli.

Pi kamen se uporablja tudi pri prenosu devetih Munay-ki starodavnih iniciacij posvetitve, ki aktivirajo naš DNK in svetlobno ter mavrično telo in nas premaknejo v čas po veliki spremembi ali po letu 2012, v tisto, kar šele postajamo - homo luminus.
Novo
Cena: 22,00 € Neto: 30 mm Šifra artikla: K-AVENTURIN Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Aventurin je večinoma poznan po rdečkasto rjavi, rumeni ali zeleni barvi. Aventurin je poimenovan po svoji podobnosti po dobro znanem aventurin steklu v Benetkah. Kako je steklo dobilo svoje ime, tradicija pravi, da je Murano delavcu po nesreči padlo nekaj bakrenih opilkov v staljeno steklo, kar je ustvarilo nov privlačen material. Tako je bilo steklo poimenovano avventurino iz italijanske besede avventura ali po naključju.

Aventurin pomirja vznemirjen um in tako prinaša notranji mir. Povečuje zaupanje in hvaležnost in spodbuja čustveno mirnost in pozitivno naravnanost.

Aventurin se nahaja v Braziliji, na Kitajskem, Japonskem, Rusiji in Tanzaniji ter USA, vendar pa se ga v Indiji najde največ.