Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Šamanske krogle Moqui Marble

Šamanske krogle Moqui Marble

Moqui Marble – živeči kamni, momljajočih se zvokov.

Za kaj vse se uporablja Moqui Marble šamanske krogle:
- zaščita pred zlobnimi očmi,
- drži »lažne prijatelje« daleč stran,
- zaščita pred požarom/poplavo in strelami,
- prinašajo plodnost v družino, srečo in življenjsko energijo,
- izboljšujejo uživanje življenja in prijetno počutje v družbi,
- spodbujajo lahkotni spanec – globoko spati, brez sanj - je relaksacijski kamen,
- ne čutiti »zavezanosti narediti nekaj«,
- za regeneracijo in krepitev imunskega sistema,
- za okrepitev fizične in spiritualne zveze,
- za harmonijo telesa, uma, duše in duha,
- za razrešitev blokad,
- oskrbujejo s svetlobo in radostjo življenja vse naokoli skozi energijsko polje,
- oskrbujejo z občutkom pripadnosti ljudem, rastlinam in živalim.

Moqui Marble je zelo zanimiv mineral, najden najpogosteje v Navajo peščeni formaciji v državi Utah. Te najpogosteje gladke, eliptične ali okrogle krogle kompaktnega peščenjaka so zmešane v lupino železnih spojin.

Ravno tako so poznane kot Moqui krogle ali Strelne krogle ali Šamanski kamni, ki so bili uporabljeni stoletja iz strani šamanov in drugih mistikov – smatrani kot sveti pri šamanskih članih starodavnih plemen, in bili uporabljeni v ritualih za kontaktiranje izvenzemeljskih bitij, za vizionarstvo in izventelesna potovanja.

Šamanske krogle ne potrebujejo posebne nege. Odlične so pri poravnavi energijskih centrov ali čaker, da odstranijo energijske blokade, stimulirajo Chi energijo, prizemljujejo, osrediščijo in ščitijo, ter enakovredno uravnotežajo med prizemljevanjem in energetiziranjem, ter delujejo kot konektorji z zemeljskimi energijami.

Šamanske krogle Moqui Marble voljno sprejmejo subtilne energijske naboje in jih držijo za nedoločen čas. Neguj jih z ljubeznijo in vrnile ti bodo takrat, ko boš najbolj potreboval.

Moqui krogle so esencialno železni kamni, od malih kroglic do velikosti pomaranče. Čeravno na novo odkrito v USA, so bili Moqui najdene na nekaj kontinentih v starodavnih arheoloških izkopavanjih.

Mletje z dvema Mochi kroglama spodbuja sprejemanje frekvenc, ki so pogosto neslišne. Potovati po poti življenja z Mochi kroglami ti dovoljuje, da živiš do polnosti, medtem ko razumeš svetost le tega in izvajaš zdravljenje za zemljo.

Mochi krogle ne potrebujejo nobene posebne nega, so prijetne za držati in delujejo kot zaščita, ko se postavijo v posameznikovo okolje, in so energijska bitja in dobri prijatelji.

Manifestirane od narave, uživajoč od ljudi, Mochi krogle prinašajo sintezo moške/ženske dvojnosti, in aktualizacijo singularnosti, dovoljujoč ti, da prepoznaš Jaz, in neodvisnost in svobodo tvoje izvorne narave.

Pravijo, da so bile uporabljene za kontaktiranje z nezemeljskimi bitji, za vizionarstvo, in za šamanska potovanja, in so bile svete med šamani starodavnih plemen. Mochi krogle vibrirajo s številom 4, ki je namenjeno gradnji in redu, in je trdno delovno število z mnogo moči in vztrajnosti.

Šamanski kamni so tako visoko energijski kamni in mogočni zavezniki pri osebni poti delovanja in zdravljenja. V osebnem pogledu kamni lahko povežejo šamana z zemeljskimi energijami. Kamni so lahko uporabljeni za kontaktiranje in delovanje s tvojimi spiritualnimi vodniki, totemi živali in rastlinami zaveznicami.


velikost: cca. 3 x 3,5 cm
Cena s popustom: 44,00 € Redna cena: 61,00 € Neto: 2 kom Šifra artikla: K-MOQUIMARBLE Na zalogi: NE (rok dobave 21 dni)
Količina:
Podrobnosti ŠAMANSKI KAMNI...
Uravnoteženje moško ženskih elementov
Šamanski kamni pridejo v paru, eden ženski in eden moški kamen. Ti visoko energijski kamni ti pomagajo uravnotežiti tvoje moško-ženske energije.

Imajo močne metafizične lastnosti za spiritualno rast, in ti bodo pomagali preseči strah.

Še posebej so pomembni pri izventelesnih potovanjih.

So psihično zaščitni kamni, in bodo preprečili negativnim entitetam, da bi se pripele na tebe

Ravno tako so zelo uporabni kamni kot pomoč, ko delaš šamanska potovanja, in njihovo ime prihaja iz tega aspekta njihove energije.

Od kod prihajajo?
Ti specifični kamni so ravno tako imenovani Moqui Marbles ali Moqui krogle, in so najdeni na severnem obroču Velikega Kanjona v Utah, USA. Poimenovani so po indijanskem plemenu, ki je živelo v Moqui puščavi.

Poznano je, da so se otroci indijanskega plemena, ki so živeli tam, igrali s temi kamni, še posebej z malimi, in jih uporabljali, kot otroci danes uporabljajo frnikole, zato ime Moqui Marbles (Moqui frnikole).

Podobni kamni so bili najdeni v drugih delih sveta, in njihova energija je lahko podobna. Šamanski kamni so trdi, sestavljeni iz različnih mineralov, ki so se oblikovali v kroglo naravno, brez človeškega vmešavanja.

So rjave barve v naravni okrogli obliki, in njihova velikost gre od malih 10 mm do velikih 50 mm in več.

Sprostijo globoko zasidran strah pred smrtjo
Ti kamni so poznani še pod nekaterimi drugimi imeni, vključujoč Maqui Marbles in Mochi krogle. Ti kamni so za vsakogar, ki je začel svojo spiritualno rast in čuti privlačnost delati spiritualna potovanja.

Imajo močno zaščitno energijo, ki te bo ohranjala varnega v teh časih, saj njihova vibracija preprečuje vsem negativnim entitetam, da bi se pripele nate.

Šamanski kamni ravno tako dvignejo tvoj nivo intuicije, da lahko zaznavaš, katere entitete so negative in dovoliš pristop pozitivnih spiritov in vodnikov.

Skozi šamanska potovanja si boš lahko želel, da bi te nekatera od višjih vibracijskih bitij podprla pri tem, in ti kamni te lahko podprejo pri tem.

Ti kamni ti bodo pomagali preseči vsakršen strah, ki ga lahko občutiš v tem času, in njihova močna vibracija ti bo pomagala spustiti globoko zasidrane strahove glede mnogih aspektov življenja.

To vključuje vsakršen strah, ki bi ga lahko občutil glede premakanja naprej na svoji spiritualni poti in strah pred smrtjo.

Njihova energija ti bo pomagala postati zavesten pristopa totemov živali in spiritov, vodnikov, in lahko te bodo potencialno postavili v kontakt z nezemeljskimi bitji.

Pomagali ti bodo postati bolj zaveden delov sebe, ki so lahko skriti, in ki so ostanki preteklih življenj v starodavnih časih.

Kdo naj bi jih uporabljal
Ti kamni ti pomagajo, ko želiš razviti svojo intuicijo na nov način, ki te bodo vodili, da narediš prave korake, potrebne, da dosežeš aspekte, ki te lahko vodijo v osebno transformacijo.

Če jih uporabljaš za šamanska potovanja, imajo mogočne atribute, da ti pomagajo, ko delaš visoko transformativno spiritualno delo.

Čeravno lahko mnogi izmed nas čutimo, da bi radi sodelovali v tovrstnem notranjem delu, je včasih težko občutiti gotovost smeri za katero upaš, da se boš premaknil spiritualno.

Z uporabo šamanskih kamnov pred začetkom notranjega dela, boš lahko “prižgal” specifični del tvojega notranjega bitja ali duha, ki si želi, da se velika sprememba zgodi.

Ta del tvojega bitja je zaveden tega, kar ima tvoj podzavestni um znotraj sebe, kar je potrebno prinesti v ospredje, v tvoj zaveden um. Ta globoka hrepenenja so del tvoje spiritualne poti.

Zakaj jih uporabljati … kako ti bodo pomagali
Ti kamni imajo močan element, ki te bo zaščitil psihično, in to je koristno ne glede na to, kako jih ti želiš uporabiti za notranje potovanje ali znotraj svojih dnevnih meditacij.Šamanski kamni imajo ljubečo energijo in so čudoviti kamni za držati. Imajo močno vibracijo, ki ti omogoča uravnotežiti tvoje žensko-moške energije.

Priporočljiv način uporabe, da dosežeš to, je da daš ženski kamen na svojo kronsko čakro in drugi kamen pod tvoje noge.

To je tudi čudovita tehnika za prizemljiti se spiritualno.

Njihova energija premaknila katerokoli nakopičeno visoko vibracijsko energijo, ki se je lahko nakopičila v tvojem telesu in jo prizemljila v Mati Gajo, skozi tvojo zemeljsko zvezdno čakro.

Za razliko od mnogih kristalov, so kar robustni in potrebujejo zelo malo posebne nege, in so bili verjetno nekje v okolju nespremenjeni zelo dolgo časa.

Kako jih uporabiti
Imajo ljubečo prijateljsko energijo, in jih je občutiti dobro, če se jih drži med meditacijo.

Uporabi šamanske kamne v meditaciji in poravnali bodo tvoje čakre na mnogih nivojih.

Lahko so uporabljeni v zdravilnih praksah, saj podpirajo zdravljenje na mnogih nivojih.

Lahko so programirani za zdravljenje, in še posebej so v pomoč pri zdravljenju grlene čakre, in za zdravljenje ščitnice.

Ti kamni so visoko zaščitniški, zato jih zdravitelji uporabljajo, da zaščitijo tako sebe kot klienta, še posebej, če se dela z nekom, ki ima kakršnokoli obliko negativne entitete pripete nase, ki potrebuje biti odstranjena.

Če si zdravilec, so odličen dodatek k tvoji praksi, saj podpirajo zdravljenje na mnogih nivojih, in lahko jih uporabiš, da zaščitiš tako sebe, kot pacienta pred negativnimi energijami.

Par šamanskih kamnov ti bo pomagal uravnotežiti moško-ženske kvalitete, in so čudoviti kot pomoč pri spiritualni rasti.

Pomagali ti bodo preseči strah, še posebej, če te je strah smrti in življenja po smrti. Pomembni so takrat, ko delaš izven telesna potovanja.

Imajo zelo ljubečo energijo in so zelo robustni in enostavni za uporabo.

Ravno tako se jih lahko uporabi na solarnem pleksusu in sakralni drugi čakri, da pomagaš prebavi in nadledvični žlezi.Kombiniranje z drugimi kamni
Mnogo je različnih kamnov, ki ti lahko pomagajo, če uporabljaš te kamne specifično za šamanska potovanja.

Kombiniraj modri sivkih Iolit z njimi, da ti pomaga priklicati patronažo dobronamernih spiritov in da ti pomagajo, da bolje dostopiš informacije iz višjih dimenzij.

Če jih uporabiš v času šamanskega potovanja z Fulguritom to lahko pomaga pri obnovitvi izgubljenih dušnih delov. Kombiniraj z Baritom, da dodaš ekstra vodstvo za varno vrnitev.

Če ju uporabljaš z Merlinitom, Kovelitom ali Numitom trigiraš sproščanje preteklih življenjskih travm in sprostiš vsakršno povezano karmo. Ti kamni držijo “temno noč dušne” energije, zato bodi zaveden, da je to lahko izzivajoče za mnoge ljudi.

Uporabi ju z Šamanitom, črno različico kalcita, da pomaga na tvojem potvanju. Uporabi jih s preroškimi kamni, kamnom svete svetlobe, kriolitom ali Astrofilitom, da ti pomaga prinesti več spiritualne svetlobe v telo.

Uporabi jih s turkiznimi kamni, kar te lahko uglasi z akaša zapisi, da dostopš do spomina preteklih življenj, kot domorodni ameriški indijanci.

Lahko jih kombiniraš ali z vnebozetnimi kamni ali boji kamni, ki so ravno tako kamni, ki pridejo v paru – moški in ženski kamen.

Če nameravaš potovati v višja kraljestva, uporabi te kamne z nekaterimi drugimi visoko kristalno energijskimi kamni. Kristali z visoko vibracijo kot sta Penacit in Solecit sta pozitivna kamna, ki ti pomagata.

Uporabi ju s Selenitom za kozmično poroko moškega in ženske znotraj tebe, za povezavo hipofize in epifize, za povezavo preteklosti s prihodnostjo v večnem zdaj. Uleži se in se udobno namesti ter položi selenitno palico na svoj prsno-trebušni del ter šamanske krogle drži v rokah ali pa postavi eno nad glavo in drugo pod noge in pozornost usmeri na zavestne vdihe in izdihe ter se sproščaj in se odpri za sprejemanje sporočil iz mnogoterih dimenzij.

Ljubezen in magija imata veliko skupnega – obogatita dušo, razveselita srce, in potrebujeta prakso.”

Šamanske krogle Moqui Marble so ravno tako poznane kot vorteksi. Vorteks je lijakaste oblike, ustvarjene z gibanjem spiralne energije in se lahko naredi od česarkoli, kar priteka, tako kot veter in voda. Verjame se, da imajo vorteks mesta energijo, ki obstaja v mnogoterih dimenzijah, in ta energija notranje deluje s posameznikovim notranjim jazom. V Sedoni, od koder so tudi te kamni, je desetine vorteksov v radius 20 km – štirje glavni vorteksi so: Bell Rock, Boynton Canyon, Cathedral Rock, Airport MesaTukaj je mnogo legend, ki obkrožajo te čudne kamne: šamani so jih uporabljali za zdravljenje in komuniciranje z drugimi kraljestvi in Hopi Indijanci so uporabljali krogle v igri s starešinami, da so pridobili znanje.Moqui Marbles ali Mochi kamni so skrivnostne krogle iz mivke, prekrite s hematitom in so bile odkrite v Navajo Sandstone Formation v Utah, USA.Ti kamni so najdeni v parih: bolj okrogla oblika je smatrana za žensko in ima – naboj, in disku podobno formacijo, moški, ki ima + naboj.Imajo čudno sposobnost, da takoj poravnajo energijo telesa in energijske centre, brez prevelikega “mambojumbota”. Ko delamo z računalniki ves dan, ali imamo nočne izmene ali na splošno, ko pridemo v negativno spiralo, naša energija polarnosti (moški/ženska, ali +/- naboj) pride iz ravnotežja. Ti kamni ponovno poženejo +/- energijski tok in stabilizirajo energijsko polje.NEKAJ NASVETOV, KAKO UPORABLJATI ŠAMANSKE KROGLE VORTEKSE ENERGIJ

Moqui Marblesi Ženska
Če držiš Moqui Marbles v svoji roki in jih potegneš počasi narazen, boš občutil rahel poteg ali poriv. Igraj se z njimi, dokler ne začutiš vsaj kanček tega.

Moqui Marble Moški
Eden izmed načinov, da poravnaš svojo energijsko telo je, da daš okrogli kamen v levo roko in disku podobno ali rahlo koničasto v desno roko. Sedi nekaj minut v miru in popravili bosta potekanje energije. Pri nekaterih ljudeh pa deluje obrnjeno – v levo roko disku podoben kamen ali moškega in v desno okrogli kamen ali žensko. Če delujejo, lahko ugotoviš tako, da ko čutiš nežno utripanje v eni ali obeh rokah.

Desna dlan Moqui
Ravno tako se lahko uležeš in postavi en kamen nad tvojo glavo in drugi kamen pri nogah. Kamen, ki imaš v svoji levi roki, naj bi šel nad glavo, in kamen, ki ga imaš v desni roki, pod stopala.

Leva dlan Moqui
Ravno tako ju lahko uporabiš za sproščanje bolečine v telesu. Samo postavi ju tam, kjer je mesto bolečine.

Na splošno pa jih samo drži v svojih dlaneh in dovoli telesu, da se poravna. Enkrat, ko je energija ponovno zagnana in obnovljena, fizično telo ve, kako se zdraviti samo. Zato ne kompliciraj preveč. Za večino namenov je okrogli v levi roki in disku podoben v desni roki več kot dovolj, da se počutiš osveženo, osrediščeno in prizemljeno.


NAMIGI
Nekateri zdravitelji poročajo, da če melješ dve krogli skupaj, lahko slišiš neslišne zvoke.
Če se počutiš neumorno in zvečer ne moreš spati, je lahko eden izmed razlogov neuravnotežena polarnost. Moqui ponovno poravnajo tvoje telo za mirno spanje in zaščitijo telo medtem, ko počiva.

Uporabi jih po meditaciji ali masaži, da se prizemljiš.

Ti kamni NIKOLI ne potrebujejo čiščenja.

Naj se ne bi postavljali v bližino vode, ker vsebujejo železo.

Mochi krogle so najverjetneje imenovane po Moqui indijancih. Zunanjost je železna, v notranjosti pa je mivka. Šamanske krogle so poznane, da se prodajajo v parih, kot moški in ženska, vendar pa obstaja več, kot samo dve obliki. Mnogo je Mochi krogel, ki "padejo" med moško/žensko obliko, ki so dvojčki Mochi krogle.

Domorodni ameriški indijanci so jih uporabljali tudi, kot bojno barvo (njihovo notranjost), kot tudi so jih imenovali "pljuvalni kamni". Ko so recimo hodili cel dan in so se jim usta izsušila, so dali v usta malo Mochi kroglo, da so ohranjali svoja usta navlažena s slino.