Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
AWAKENED THYMUS CHAKRA

AWAKENED THYMUS CHAKRA

PREBUJENA TIMUS ČAKRA

Višje srce, Prijaznost

Timus je včasih imenovan Višje Srce, lociran med srcem in grlom, ki okrepi ljubečo komunikacijo. Je zelo uporaben, ko se zdravi z glasom ali zvokom. Na fizičnem nivoju je timus povezan z imunskim sistemom. Tapkanje timusa je zelo dragocena stvar, da se stimulira ta žleza in imunski sistem. Vzemi to esenco, da okrepiš in neguješ svoj timus. Prebujena timus esenca je bila narejena v trenutku marčevskega enakonočja na svetem mestu Winay Wayna. Mati esenca je bila energetizirana na mestu, ki ga imenujemo “Mesto brez strahu”, kjer je kamen trikotne oblike, ki gleda skozi okno ruševin, in izgleda, kot da visi v zraku, tisoč korakov nad deževnim gozdom. Kot taka, ta esenca ravno tako resonira ali je uglašena z neustrašnostjo, prepustitvijo, zupanjem, poletom, in naj bi bila še posebaj dragocena za tiste z visokimi fobijami.

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodka kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-VISJE-1 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Višja Čakra Trilogija narejena iz očarljivih andskih orhidej cvetličnih esenc from Machu Picchu je uporabno v pripravi za in podpori v aktivaciji višjih čaker. Imajo mnogo nivojev delovanja, ki jih razkrijejo same, še posebno, če jih vzameš skupaj. Uporabi jih posamezno ali v kombinaciji; za samega sebe, in še posebno v skupinah. Uporabi vse tri, in delaj številne harmonične sekvence, kar je lahko zelo mogočno (število kapljic kot tudi vrstni red, kako so vzete, vse ustvarijo specifično sveto geometrijo, in vsi mi smo raziskovalci in znanstveniki na tem področju).

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma