Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
LEAP OF FAITH SPRAY

LEAP OF FAITH SPRAY

Sprej skok vere - razširi svoja krila!

Miren in samozavesten * krepi občutek gotovosti, moči in modrosti

Posprejaj svoje srce, svoja stopala, svoj obraz – ali posprejaj nad glavo in dovoli, da se razprši po celem tvojem telesu. Navdihuje zaupanje v samega sebe in v vesolje. Čudovit sprej za podporo razvoja novih idej in sanj, in še posebej za delovanje v soglasju z idejami in sanjami! Ta mešanica ravno tako podpira sproščanje in transmutacijo zastarelih misli in vzorcev, ki niso v soglasju s tvojo novo potjo poleta. Občuti pogum, moč in spodbujen z vero, medtem ko skočiš in razširiš svoja krila!

Sestavine: Brave Heart (Penka Penqa), Cerato, Faith and Courage (Odontoglossum), Let Go and Trust (Oregano), Strength and Chi (Fava), Violet Flame (Lupine), Mother of Pearl, Rhodonite, in Yellow Aventurine, s čistimi eteričnimi olji Clary Sage, Cardamom in Cedarwood na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 36,60 € Cena brez DDV: 30,00 € Znesek DDV: 6,60 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-8 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma