Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Fuchsite/Ruby/Kyanite

Fuchsite/Ruby/Kyanite

Fuksit/Rubin/Kvanit
(zelena, magenta, modra)

Čakra tretje oko in korenska čakra

ČISTOST, RAVNOTEŽJE, TELEPATIJA, MIŠICE

Zelo posebna kombinacija. Fuksit vstopa skozi emocionalno auro. Rubin naslavlja fizično in Kvanit deluje na mentalu.

Ogreje srce in uravnoteža emocije. Umiri um in očisti haro. Občutek čistosti in zdravja. Okrepi in sprosti mišice. Zdravilno in negovalno .

Telepatija s hišnimi ljubljenčki, spiritualnimi vodniki, angeli, nezemljani.

Poglej ravno tako: Rubin in Kvanit.

Ključne besede anatomije: hrbtenica, mišično zdravje, rdeče in bele krvničke, ponavljajoče stare poškodbe (sindrom karpalnega kanala), razstrupljanje, vročina, grlo, zožanje ožilja

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL43 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.