Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitArt Ixcacao 100% kakav L

BlinkitArt Ixcacao 100% kakav L

NA VOLJO SO RAZLIČNI OKUSI: POMARANČA, ČILI, INGVER, MELISA, CIMET in KAJENSKI POPER skupaj IN ORIGINAL, brez dodanega okusa. Ob naročilu prosim napiši v opombo, kateri okus naročaš oz. ali je to original. Hvala

BREZMEJNI BELIZE - ORIGINAL
Občutek: Širitev, Zgovorno, Izrazito, Čarobno
Uporabno za: Meditacija in Kreativnost
Okus po: Amareto, Manchego, Oreščki

SONČNI BELIZE - POMARANČA
Občutek: Osvežujoče, poživljajoče, razsvetljeno
Uporabno za: Imunska podpora in opolnomočenje
Okus po: Pomaranča, Amareto, Manchego, Oreščki

ZAČINJENI BELIZE - ČILI
Občutek: Strastno, vroče, osrediščeno
Uporabno za: Intimnost, emocionalna podpora
Okus po: Čili, Amareto, Manchego, Oreščk

STRASTNI BELIZE - INGVER
Občutek: Opolnomočeno, strastno, vroče
Uporabno za: Imunski sistem, strast
Okus po: Ingver, Amareto, Manchego, Oreščki

VELIČASTNI BELIZE - MELISA
Občutek: Nežno prizemljeno, božajoče, poživljajoče
Uporabno za: Kreativnost in komunikacija
Okus po: Melisa, Amareto, Manchego, Oreščki

MAGIČNI BELIZE - CIMET IN KAJENSKI POPER - TRENUTNO NI NA ZALOGI!
Občutek: Toplo, osveženo, prizemljeno, nežno
Uporabno za: Meditacija, ceremonije, notranji mir, samoljubezen
Okus po: Cimet, Kajenski poper, Amareto, Manchego, Oreščki

MISTIČNI BELIZE - MIX TREH PO IZBIRI
NEBEŠKI BELIZE - MIX PETIH

BlinkitArt Ix'cacao je še dodatno blagoslovljen s Palo Santo svetim lesom <3

100% ceremonialni kakav ali 100% čokolada, naravna medicina starodavne prihodnosti, je veganska super hrana, narejena samo zate z ljubeznijo, brez sladkorja, mleka, soje, glutena in GMO!

BlinkitArt Ix'cacao je "čisto zlato" in "univerzalna ljubezen", narejena na 600 let star tradicionalni majevski način, kjer so edina sestavina kakavova zrna!

Ta prava, čista, 100% čokolada ti daje priložnost, da se povežeš s samim seboj da odpreš svoje srce in se dotakneš svoje duše. V ceremonialni količini je kakav mogočen srčni odpiralec, ki tlakuje pot skozi samoljubezen v transformacijo, sprošča stare vzorce in travme, da se lahko premakneš v globlje razumevanje tega, kdo si. Kakršnakoli že je tvoja trenutna pot, na tebi je, da postaviš svojo namero jasno. Preden popiješ skodelico čisto prave, avtentične vroče čokolade, ali zaužiješ eno šamansko hostjo, vedno izkaži svojo ljubezen, namero, molitev, hvaležnost in spoštovanje boginji Ix'cacao, ki te bo podprla na tvoji poti opolnomočenja.

Ix'cacao, majevska boginja kakava in čokolade, ljubezni, obilja in užitka, je skupaj z Ix'chel, majevsko boginjo plodnosti, lune, zdravljenja, poroda in mavrice, ena izmed najbolj spoštovanih in čaščenih majevskih boginj.

Že tisočletja, nazaj so starodavni Olmeki, Maji in Azteki visoko častili in uporabljali kakav, kot alkimistični eliksir in naravno ter ceremonialno medicino za dušo, saj jim je "Ku Ku" predstavljal tako življenje, kot tudi plodnost in obilje. Kasneje, v času majevskega patriarhata, pa so vladarji vzeli ljudem kakav, in ga poimenovali "hrana za bogove" ter ga spremenili v denar, tako zelo visoko so ga, zaradi njegovih super medicinskih in spiritualnih lastnosti, spoštovali.

Dejansko je prava, 100% čokolada druga najbolj zdrava stvar, ki jo lahko zaužiješ, takoj za vodo, ki je prva! Z rednim uživanjem 100% čokolade pozitivno vplivaš na svoje možgane in srce, na hormonsko ravnotežje oz. spodbudiš izločanje hormonov sreče, ljubezni, užitka in blaženosti, kot tudi blagodjeno na svoj srčnožilni sistem in vsa obtočila.

100% čokolada ali 100% kakav (ne kakav v prahu!) je, skupaj s Palo Santo svetim lesom, medicina starodavne prihodnosti, saj vse nas podpira pri kreativnem izražanju svojega najvišjega potenciala, ustvarjajoč pozitivne izkušnje za nas same in vse okoli nas. Svoja življenja lahko transformiramo s tem, da kreativno živimo svoj najvišji potencial. To je zgodba evolucije.

Ix'cacao ti tako daje priložnost, da vstopiš v mesto višje refleksije in samoobčevanja, v svojo podzavest, da se razkrijejo in ozdravijo najgobji aspekti tebe samega. Še posebej, ko je uporabljena v ceremonialne namene, ti daje ta 100% čokolada priložnost, da se

ČOKOLADNI NAPITEK
5 - 10 diskov zmešaj z vročo (ne vrelo) vodo ( 1/2 male skodelice)

CEREMONIALNI KAKAV:
15 - 25 diskov zmešaj z vročo (ne vrelo) vodo (1/2 male skodelice)


Čokoladni oz. kakavovi diski ali šamanske hostje spadajo med zdrave sladkarije. Dovolj je že, da si daš en kakavov disk na jezik in dovoliš, da se počasi stopi ter te s svojo naravno medicino obogati in blagoslovi.


Sestavina:
100% kakavova zrna, obdelana v kakavovo maso na 600 let star tradicionalni majevski način


Ta magična 100% čokolada, pridobljena iz kakavovcev, ki rastejo v neokrnjenem deževnem gozdu, ki prekriva starodavne majevske piramide v Belizeju, te bo spodbudila in motivirala, da odpotuješ globoko v lastno osebno samoraziskovanje skozi kreativnost, meditacijo in sveto ceremonijo, da očistiš plasti svojega brezmejnega Jaza in se opolnomočiš v Zdaj.

Na jugu Belizeja, v vasi s tristo avtohtonimi Q'eqchi in Mopan Maya prebivalci, pridelujejo kakav, iz katerega je ta 100% čokolada narejena, in ki ga vzgajajo in pripravljajo z globokim spoštovanjem, srčno predanostjo, močno ljubeznijo, iskreno hvaležnostjoin dobrim poznavanjem lokalne ekologije. Nič čudnega torej, da je kakav iz Belizeja številka 1 v svetu.
Novo Ni testirano na živalih Vegan simbol
Cena s popustom: 77,00 € Redna cena: 83,00 € Neto: 454 g Šifra artikla: IXCACAO2 Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti

Sestavine: ENERGIJSKA VREDNOST 10 diskov (28g)

Kalorije 180 Kalorije iz maščob 130
% dnevne vrednosti

Skupaj maščobe 15g 23%
Nasičene maščobe 9g 46%
Trans maščobe 0g
Holesterol 0mg 0%
Natrij 0mg 0%
Ogljikovi hidrati 9g 3%
Prehranske vlaknine 5g 19%
Sladkorji 0g
Beljakovine 4g

Vitamin A 0% Vitamin C 0%
Kalcij 2% Železo 11%

Odstotki dnevne vrednosti so osnovane na 2.000 kalorijski prehrani.